background – Salestraining
in je ontwikkeling

Referral programma

Ontvang 25 euro per opdracht

Maak je relaties blij met een compleet, gebruiksvriendelijk en solide website, webshop of webdesign en ontvang € 25,- per aangebrachte opdracht* op de koop toe. Meld je nu aan als refereer.

Hoe werkt het Referral programma?

Als WvH Creative referrer breng je ons onder de aandacht van je bezoekers of relaties. Wij registreren het als iemand met jouw referral ID een opdracht plaatst.

Iedereen die een een opdracht plaatst en de registratieprocedure correct doorloopt ontvangt van ons een contract.

Op het moment dat we het contract van een door jou doorverwezen aanmelding retour krijgen en goedkeuren, maken wij € 25,- over op je bankrekening.

Jouw persoonlijke ID

Na je registratie voor het referral programma krijg je een persoonlijke ID. Met deze unieke referral ID geven nieuwe opdrachtgevers aan dat ze via jou doorgestuurd zijn.

Het wil soms voorkomen dat een opdrachtgever vergeten is je als referrer  op te geven. Dit is geen probleem. Binnen 14 dagen, na opdracht datum, kun je dit alsnog melden.

Direct op je bankrekening

Zodra de factuur (volledig) betaald is, storten wij het bedrag direct op je bankrekening.

* alleen geldig voor opdrachten/orders vanaf € 250,- excl. BTW

Wordt WvH Creative referrer

Maak gratis je eigen referral account aan

Fijn dat je meedoet met ons referral programma. Vul het referral aanvraagformulier hieronder zo volledig mogelijk in en lees de referral voorwaarden zorgvuldig door.

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Om misbruik te voorkomen, vragen we je om hieronder een reCAPTCHA aan te vinken. Na het verifiëren ontvang jij per e-mail de inloggegevens. Je kunt dan direct aan de slag!

Door te klikken op 'aanmaken' ga je akkoord met onze referral voorwaarden en geef je aan bekend te zijn met de inhoud hiervan.